Deuces Wild

Detta är ett riktigt roligt spel som faktiskt liknar Jacks or better men det är lite, lite klurigare att spela. Det är ett spel som man hittar i de flesta videopokermaskiner både online och på krogen. Man spelar som namnet antyder med tvåorna som jokrar, dessutom kan man vinna mer ju längre man spelar.

DeucesWild

Om du spelar Deuces wild på en spelmaskin som har full utbetalning så kan du komma så långt att du når en utbetalningsprocent på över 100 %! Det är inte lite det och är en av sakerna som gör detta spel helt unikt. Tyvärr så är det ju naturligtvis så att det inte är särskilt många kasinon som erbjuder maskiner med full utbetalning just på grund av detta. Men dem är värda att försök sig på att hitta om man verkligen vill få ut maximal spelupplevelse.

Det går spelet ut på

När man spelar Deuces wild så spelar man med samma typ av pokerhänder som när man spelar de flesta andra pokerspel. Det är bara det att man här använder sig av tvåorna som jokrar, det betyder att en tvåa kan vara precis vad som helst. Vilket i sin tur ju gör att man kan använda dem för att komplettera alla andra pokerhänder. Säg till exempel att du har tre damer på handen och två andra kort där det ena av de korten är en tvåa, då kan du använda den tvåan för att få ett fyrtal i damer. Tack vare dessa jokrar så är det en större chans att vinna i Deuces wild än i andra pokerspel vilket även avspeglar sig en del på vinsterna.

Man kan till exempel inte vinna något med ett par utan måste ha en triss eftersom att om man har en tvåa kan man bilda par med vilket kort som helst. Men det finns istället fler bra pokerhänder, du kan bland annat ha ett femtal med hjälp av ett vanligt fyrtal och en tvåa. När man börjar spela så går det till så här; Du börjar med att välja hur mycket pengar du vill satsa, sedan trycker du på deal för att få se din hand. Därefter väljer du kort som du vill behålla och vilka kort som du vill slänga. Du trycker bara på Hold bredvid de kort som du vill ha kvar och sedan trycker du på Draw för att få nya kort istället för dem du inte behöll. Nu har du en färdig pokerhand och kan direkt se om du vunnit eller inte.